· Serveis i assessoraments

En Metrofinques assessorem a promotors, propietaris, compradors i arrendataris, en operacions de comercialització d'immobles i exercim l'activitat d'intermediació en la compravenda i el lloguer de productes immobiliaris.

· Tramitacions i reformes

Cèdules d'habitabilitat, Certificats energètics (CEE), reformes d'habitatges / rehabilitació energètica, plans d'autoprotecció, tramitacions de NIE, assessorament notarial ... Immobles bancaris

· Especialistes en el sector bancari

Li oferim i assessorem sobre les millors ofertes d'immobles procedents d'entitats bancàries (pisos, cases, solars, terrenys ...). Immobles a baix preu i finançats! No ho dubti i visiti la nostra àmplia oferta.

· Metrofinques Internacional

Especialistes en clients internacionals gràcies al nostre servei de compra-venda, des de la recerca de l'immoble fins a la tramitació de la documentació necessària per a compra a Espanya.

· Terrenys a la seva mida

Gaudiu de la major oferta de terrenys a la Costa Daurada. Especial promotors i particulars. Finançament a la seva mida.

· Finançament a mida

Conèixer les possibilitats de finançament que s'adapten millor al seu perfil en funció dels seus ingressos i situacion financera. Proposem diferents opcions perquè esculli la que més li convé. Seleccionar entre les diferents entitats financeres, aquella hipoteca que millor s'ajusta a la finalitat de la seva compra, a les seves possibilitats actuals, així com a les perspectives i eventualitats econòmiques que puguin albirar per al comprador.


Mikenergy